Lidhje

Decentralizimi i pushtetit lokal në Kosovë po jep rezultate


Në Kosovë, përfaqësues të organizatave ndërkombëtare dhe qeverisë së vendit, thanë se decentralizimi i pushtetit lokal po kuptohet gjithnjë e më shumë si rrugë për përmirësimin e gjendjes së qytetarëve. Ata i bënë këto komente gjatë publikimit të një studimi të Programit të Kombeve të Bashkuara për Zhvillim, që përfshin vlerësimet e qytetarëve për mirëqenien e përgjithshme ekonomike, shërbimet publike dhe procesin e decentralizimit të pushtetit.

XS
SM
MD
LG