Lidhje

Doc. Albert Rakipi analizon disa nga çështjet e raportit të KE-së për Shqipërinë


Në një intervistë të drejtpëdrejtë për programin "Ditari", Drejtori i Institutit Shqiptar për Marrëdhënie Ndërkombëtare, doktori i shkencave Albert Rakipi, analizoi disa nga përfundimet e raportit të përvitshëm të Komisionit Evropian për përparimin e reforrmave në Shqipëri. Ai theksoi arritjet pozitive të vendit dhe fushat më problematike.

XS
SM
MD
LG