Lidhje

Televizor, internet dhe mjekësi në syrin e njeriut


Studiuesit në Universitetin e Uashingtonit në Siatëll po përpiqen të krijojnë lente që kanë aftësinë të ndryshojnë mënyrën se si e shohim botën. Lentet e së ardhmes do të kenë një procesor të ndërtuar brenda tyre, sensorë dhe aftësi radio-transmetimi.

Në rubrikën e së enjtës "Shkencë dhe Teknologji" në programin televiziv Ditari do të mësoni më gjerësisht rreth këtyre kërkimeve shkencore.


XS
SM
MD
LG