Lidhje

Bashkëpunim i fëmijëve jetimë të Tuzlës dhe Shkodrës


Fëmijët jetimë të Qytetit të Tuzlës, në Bosnjë, dhe ata të qytetit të Shkodrës, ne Shqipëri, janë bashkuar në një projekt të përbashkët ndërkombëtar, i cili synon të tërheqë vëmendjen ndaj kësaj shtrese të fëmijëve në nevojë. 30 fëmijë jetimë, nga Tuzla dhe Shkodra, po udhëtojnë në qytete të ndyshme të Italisë, Bosnjës dhe Shqipërisë duke shfaqur spektaklin e tyre " Të gjithë të rriturit kanë qenë fëmijë".

XS
SM
MD
LG