Lidhje

Satiristi Pëllumb Kulla mbi humorin në regjimin komunist


Një burokrat inkompetent dhe mendjemadh, tendenca pas sipërfaqësores, një zyrtar i korruptuar, te gjitha ne majën e hostenit të satiristit Pëllumb Kulla, të gjitha nën një prej regjimeve më shtypëse dhe më të izoluara komuniste të lindjes. I ftuar në një bisedë mbi humorin në komunizëm, organizuar nga Biblioteka e Kongresit amerikan, zoti Kulla shpjegon se çfarë i krijonte hapësirë satirës megjithë mungesën e plotë të lirisë së fjalës.

XS
SM
MD
LG