Lidhje

Mal i Zi: Shqiptarët të shqetësuar rreth projektligjeve të reja


Përfaqësuesit e shqiptarëve në Republikën e Malit të Zi, po shprehin shqetësim rreth projektligjit të ri zgjedhor dhe atij për organizimin e komunave, që pritet të dergohen së shpejti për miratim në Parlament. Kryetari i Komunes Urbane të Tuzit, Maliq Cunmulaj, thotë se të dy projektligjet cënojnë interesat e shqiptarëve që jetojnë në Mal të Zi.

XS
SM
MD
LG