Lidhje

Gjendja ekonomike në Kosovë


Në Kosovë, autoritetet thonë se vendi mund të shënojë një rritje ekonomike megjithëse vazhdon kriza botërore. Por ekspertët dhe afaristët thonë se vendi ka shumë arsye të jetë i shqetësuar për zhvillimin ekonomik. Ata i referohen edhe raportit të Komisionit Evropian i cili përmbledhë shqetësimet për ngecjet që kanë ndodhur dhe dukuritë e paligjshme që e pengojnë rimëkëmbjen e vendit.

XS
SM
MD
LG