Lidhje

Zgjedhjet lokale në Kosovë, Komuna e Gjilanit


Më 15 nëntor në Kosovë mbahen zgjedhjet për pushtetin komunal, të parat që nga shpallja e pavarësisë së vendit dhe të parat që organizohen në tërësi nga institucionet vendase. Në kuadër të mbulimit të fushatës që po zhvillohet për këto zgjedhje, korrespondenti ynë Besim Abazi, sjell kronikën e realizuar në komunën e Gjilanit në Kosovën lindore.


XS
SM
MD
LG