Lidhje

Gjendja sociale në Kosovë


Në Kosovë gjendja sociale vazhdon të jetë një nga shqetësimet më të mëdha. Zhvillimi i ulët i ekonomisë po ndikon edhe në shkallën e lartë të papunësisë. Autoritetet thonë se janë duke hartuar ligjin e punës i cili do të jetë i zbatueshëm e funksional dhe që do të ketë përparësi zbutjen e papunësisë ndërsa sindikalistët thotë se ky ligj nuk është i përshtatshëm për klasën punëtore në Kosovë

XS
SM
MD
LG