Lidhje

Shqipëri: Kriza ekonomike sjell shkurtimin e vendeve të punës


Ekonomia shqiptare vazhdon në këtë tre-mujor të fundit të vitit që të vuajë pasojat e krizës ekonomike botërore. Firmat private po shkurtojnë numrin e punëtorëve, prodhimi dhe shitja kanë rënë ndjeshëm. Bizneset thonë se kanë nevojë për kreditime në monedhën europiane Euro, e cila është forcuar mjaft duke marrë gjithë kursimet e firmave që punojnë me lekun vendas.


XS
SM
MD
LG