Lidhje

Shqipëria kujton rënien e Murit të Berlinit


Shqipëria ishte vendi i fundit që pas rënies së murit të Berlinit rrëzoi diktaturën. Ajo ishte një vendet ku komunizmi u shfaq me ashpërsinë më të madhe duke vrarë e përndjekur mijëra kundërshtarë të regjimit. Po si e përjetuan ata ngjarjen e nëntorit 1989, sa janë realizuar shpresat e tyre dhe si ka ecur Shqipëria dhe shoqëria e saj në këto 20 vjet. Korrespondenti unë në Tiranë na sjell këtë material.

XS
SM
MD
LG