Lidhje

Korrupsioni, gjyqësia, varfëria - problemet kryesore në Kosovë


Një raport i Programit për Zhvillim të Kombeve të Bashkuara nxjerr në pah se qytetarët e Kosovës i shohin papunësinë dhe varfërinë si faktorët kryesorë që rrezikojnë qëndrueshmërinë e vendit. Raporti përfshin vlerësimet e rreth 1 mijë e 300 qytetarëve të Kosovës të cilët kanë veçuar gjendjen e sistemit gjyqësor dhe shkallën e korrupsionit në vend si një nga shqetësimet e tyre kryesore.

XS
SM
MD
LG