Lidhje

Konferencë ndërkombëtare në Gjirokastër për hapësirat urbane


Studiues nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia dhe Mali i Zi po diskutojnë në Gjirokastër bashkëpunimin në fushën e planifikimit të hapësirës urbane. Një vend të veçantë në një konferencë ndërkombëtare që po zhvillohet në Universitetin e Gjirokastrës po zënë edhe problemet e studimeve gjeografike dhe të potencialeve të natyrës në vendet e rajonit.

XS
SM
MD
LG