Lidhje

Ura e Mesit, monument kulture dhe pikë turistike në qytetin e Shkodrës


Shkodra është një nga zonat e Shqipërisë, ku gjenden një numër i madh objektesh, që janë Monumente Kulture, dëshmi e traditave të hershme të kësaj zone. Një prej këtyre objekteve është edhe Ura e Mesit, e ndërtuar në shekullin e 15-të dhe e përfshirë në të gjithë udhëzuesit turistik të zonës, duke tërhequr një numër të madh turistesh.

XS
SM
MD
LG