Lidhje

Biznesi kërkon miratimin e gjykatës administrative


Përfaqësues të biznesit dhe te shoqërisë civile në Jug të Shqipërisë nënshkruan sot nje peticion ku i bëjnë thirrje gjashtë partive parlamentare, të votojnë sa më parë projekt-ligjin për ngritjen e Gjykatave Administrative. Në tryezën e rrumbullakët që u organizua nga Dhoma Amerikane e Tregëtisë u shpreh shqetësimi se vonesat për këtë ligj dëmtojnë komunitetin e biznesit.

XS
SM
MD
LG