Lidhje

Marrëveshje për kufirin detar me Greqinë, Gjykata pezullon ratifikimin


Në Shqipëri, Gjykata kushtetuese vendosi sot te pezulloje procedurat e ratifikimit te marreveshjes per percaktimin e kufirit detar me Greqine. Marreveshja nuk mund te shqyrtohet më nga parlamenti derisa kjo gjykatë te marre nje vendim lidhur me kushtetuetshmerine e saj. Ankimimi për kete çështje ishte bëre nga partia socialiste, pas debateve te forta qe linden fillimisht ne shtyp dhe dyshimeve se pala shqiptare mund te kishte dale e humbur nga kjo marreveshje.

XS
SM
MD
LG