Lidhje

Kosovë: EULEX-i po zhvillon hetime mbi akuzat për krimet e pasluftës në vend


Në Kosovë, Misioni i Bashkimit Evropian për policinë dhe drejtësinë tha se po zhvillon hetime intensive lidhur me akuzat e ngritura ditëve të fundit për krimet e pasluftës, por nuk do të flas për to. Zyrtarët e këtij misioni nënshkruan sot një memorandum bashkëpunimi me Odën e Avokatëve të Kosovës në funksion të siç thuhet, forcimit të sistemit të drejtësisë që do të jetë në pajtim me standardet dhe praktikat më të mira evropiane.

XS
SM
MD
LG