Lidhje

Bashkëpunim mes zonave kufitare të Shqipërisë dhe Malit të Zi


Disa prej bashkive dhe komunave ndërkufitare të Shqipërisë dhe Malit të Zi janë përfshirë me projekte të përbashkëta në programin IPA të Komisionit Europian. Drejtuesit vendorë të të dy vendeve pohojnë se, për herë të parë, po hartojnë bashkërisht projekte që nxisin zhvillimin e qëndrueshëm në zonat e tyre ndërkufitare si dhe mbrojtjen e mjedisit dhe trashigimisë kulturore.

XS
SM
MD
LG