Lidhje

Uidhërs, thirrje për luftë kundër korrupsionit në sistemin gjyqësor


Ambasadori i shteteve të Bashkuara në Tiranë Xhon Uidhërs dhe zëvendësambasadorja e OSBE-së bënë sot edhe një herë thirrje për nevojën e luftës ndaj korrupsionit në sistemin gjyqësor dhe që ky sistem të mbetet jashtë ndikimeve politike. Komentet e tyre u bënë gjatë një aktiviteti në Gjykatën e Apelit në Tiranë ndërkohë që ambasadori Uidhërs në një tjetër takim mbi të drejtat e njeriut shtoi se ndërhyrjet politike si në rastin e hetimeve për Gërdecin nuk duhet të ndodhin në Shqipëri.

XS
SM
MD
LG