Lidhje

Përfshirja e grave shqiptare në politikë dhe në vendim-marrje


Përfshirja e grave në politikë dhe në vendim-marrje vazhdon të jetë mjaft e ulët në Shqipëri. Korrespondnenti ynë Raimond Kola bisedoi me kryetaren e Komunës së Zagorisë në Gjirokastër Anastasia Dushi qe është i vetmi rast në Shqipëri kur një grua drejton njësinë vendore prej tre mandatesh.

XS
SM
MD
LG