Lidhje

Shkodër: Organizohet panairi i punimeve të artizanatit


Gratë artizane nga Shkodra, Kosova dhe Mali i Zi po marrin pjesë me punimet e tyre në një Panair tre ditor të artizanatit, të hapur në qytetin e Shkodrës me mbështetjen e Agjencisë Amerikane për Zhvillim Ndërkombëtar , USAID. Panairi është një përpjekje për të ruajtur dhe zhvilluar traditat e pasura në fushën e artizanatit popullor si dhe për të mbështetur vetpunësimin e grave, në një rajon me nivel të lartë të papunësisë.

XS
SM
MD
LG