Lidhje

Kosovë: Zhvillimet kryesore në jetën politike të vendit gjatë vitit 2009


Viti 2009, për Kosovën ishte periudhë e përballjes me sfidat për shtimin e njohjeve për shtetin ri, argumentimin e saj para Gjykatës Ndërkombëtare të Drejtësisë por edhe organizimit të jetës së brendshme politike dhe bashkërendimin me praninë civile ndërkombëtare. Zgjedhjet për pushtetin lokal u vlerësuan si një sprovë për shtetin e ri dhe funksionimin e institucioneve të tij.

XS
SM
MD
LG