Lidhje

Faith, De Kermabon: Nuk i njohim strukturat paralele në Kosovë


Shefi i zyrës Civile Ndërkombëtare në Kosovë, Pieter Faith dhe ai i Misionit të Bashkimit Evropian për sundimin e ligjit, Yves de Kermabon, thanë sot se nuk i njohin të ashtuquajturat struktura paralele. Zyra Civile është duke përmbyllur një strategji të përbashkët me qeverinë e Kosovës, me të cilën synon vendosjen e një kuadri të vetëm ligjor në gjithë Kosovën dhe eliminimin e strukturave paralele të vendosura nga Beogradi, i cili vetëm për këtë vit ka caktuar më shumë se 40 milion euro për mbështetjen e tyre.

XS
SM
MD
LG