Lidhje

Mustafaj: NAAC do t'i ndihmojë zonat e përmbytura përmes një fondi të posaçëm


Për t’u ardhur në ndihmë familjeve shqiptare të prekura nga përmbytjet në verilindje të vendit, Këshilli Kombëtar Shqiptaro-Amerikan, NAAC, një organizatë jo-fitimiprurëse dhe jo-qeveritare e përkushtuar ndaj mbrojtjes së çështjeve shqiptare, në bashkëpunim me Kishën Katolike Shqiptare të Nju Jorkut “Zoja e Shkodrës”, është angazhuar në krijimin e një fondi të veçantë. Për të biseduar për këtë çështje, Zëri i Amerikës ftoi në emisionin televiziv "Ditari" Drejtorin Ekzekutiv të NAAC-ut, Avni Mustafaj.

XS
SM
MD
LG