Lidhje

Thaçi: Qeveria e përkushtuar për integrimin e veriut

  • Leonat Shehu
  • Prishtinë

Autoritetet e Kosovës thonë se janë të përkushtuara për integrimin e pjesës veriore të vendit, të banuar me shumicë serbe dhe parashikojnë shuarjen e strukturave paralele dhe vendosjen e një kuadri të vetëm ligjor në tërë vendin. Komentet pasuan kundërshtimet e presidentit të Serbisë, Boris Tadiç ndaj kësaj strategjie në mbledhjen e mbrëmshme të Këshillit të Sigurimit.

XS
SM
MD
LG