Lidhje

Rikthimi i shkollës artistike në Gjirokastër

  • Gjirokastër

Në Gjirokastër komuniteti i artistëve po bën përpjekje për të ringritur shkollën artistike, një ndër institucionet më me traditë në këtë qytet. Disa dhjetëra nxënës kanë nisur mësimet për arte dhe muzikë, ndërkohë që shkolla ka nevoja ende të mëdha.

XS
SM
MD
LG