Lidhje

Intervistë me Drejtorin e Emergjencave Civile, zotin Alfred Olli

  • Pëllumb Sulo

Rreth 150 komisionerë nisën sot procesin e vlerësimit të dëmeve të shkaktuara nga përmbytjet e këtij fillimviti, në 9 komuna dhe disa lagje periferike të qytetit të Shkodrës. Qeveria shqiptare ka premtuar kompensimin e plotë të dëmeve materiale të shkatuara nga këto përmbytje. Drejtori i Emergjencave Civile, zoti Alfred Olli tha sot gjatë një interviste me korrepondentin e Zërit të Amerikës, Pellumb Sulo, se ky proces do të përfundojë brenda dy javëve të ardhëshme dhe se banorët që u dëmtuan nga këto përmbytje do të kenë një llogari bankare ku do të derdhet vlera e dëmit që u është shkaktuar.


XS
SM
MD
LG