Lidhje

Evidentimi i pasojave të përmbytjeve në Shkodër

  • Pëllumb Sulo
  • Shkodër

Permbytjet masive te ketij fillimviti shkaktuan deme materiale, jo vetem ne rreth 3 mijë banesa, por edhe ne nje numer fermash bujqesore dhe blegtorale te zones se Nenshkodres. Fermeret e zones dhe specialistet thone se megjithse ujrat jane terhequr nga zonat e permbytjes, duhet vazhduar kujdesi per te mos u demtuar me tej blegtoria qe eshte nje nga burimet kryesore te jeteses se banoreve të zonës.

XS
SM
MD
LG