Lidhje

Kosovë: Zgjedhjet lokale në Prizren dhe Lipjan

  • Leonat Shehu
  • Prishtinë

Sot në Kosovë po mbahen zgjedhjet për kryetarët e dy komunave të vendit, Prizrenit dhe Lipjanit. Parregullsitë e shfaqura në raundin e dytë të zgjedhjeve çuan në përsëritjen e votimeve, të cilat sipas zyrtarëve të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve po zhvillohen pa ndonjë vështirësi.

XS
SM
MD
LG