Lidhje

Grupi Ndërkombëtar për Kosovën debaton mbi integrimin e Veriut


Grupi Drejtues Ndërkombëtar për Kosovën, gjatë një debati të mbajtur në Vjenë, u ka shprehur përkrahjen e plotë zyrës civile ndërkombëtare dhe qeverisë së Kosovës në përpjekjet e tyre për integrimin e veriut të vendit të banuar me shumicë serbe. Ky grup i cili mbikëqyrë zbatimin e panit të krye negociatorit Martti Ahtisaari, ka debatuar sot edhe për zhvillimet tjera në Kosovë, përfshirë planet e saj për integrimin ne strukturat euroatlantike. Analistët thonë se pjesë më e rëndësishme është mbështetja për integrimin e veriut të vendit.

XS
SM
MD
LG