Lidhje

Shkodër: Studentët e ekonomikut dhe tregu i punës


Ne Shqiperi, cdo vit perfundojne studimet universitere nje numer mjaft i madh te rinjsh, por vetem nje pjese prej tyre arrijne te gjejne pune, ne pershtatje me pergatitjen e tyre universitare. Kjo ndodh edhe sepse pjesa me e madhe e të rinjve nuk e njohin tregun e punes dhe vecorite e ketij tregu. Eshte kjo arsyeja qe nxiti keto dite Universitetin e Shkodres, Sherbimin shtetoror te punesimit dhe Dhomen e Tregtise qe te organozojne per here te pare ne Shkoder "Panairin e Punes". Korrespondenti i Zërit të Amerikës, Pellumb Sulo, pergatiti kroniken.

XS
SM
MD
LG