Lidhje

Shqipëri: Raundi i dytë i bisedimeve nuk sjell rezultat

  • Armand Mero
  • Tiranë

Në Shqipëri, presidenti Bamir Topi zhvilloi sot një raund të dytë takimesh me kryeministrin Sali Berisha dhe kryetarin socialist Edi Rama në përpjekje për gjetjen e një rrugëdaljeje nga ngërçi politik. Presidenti dëgjoi edhe një herë në takime të veçanta palët, të cilat, sipas asaj çka deklaruan në përfundim të bisedimeve rikonfirmuan qëndrimet e tyre të meparshme, duke mos shënuar kështu asnjë hap përpara drejt zgjidhjes. Drejtuesit e dy kampeve politike, kryeministri Sali Berisha dhe kryetari socialist Edi Rama, hynë sot të ndarë në presidencë. Kreu i shtetit zhvilloi me ta takime të veçanta në përpjekje për të kuptuar nëse palët kishin lënë hapësira përtej qëndrimeve që kishin mbajtur gjatë tryezës të së shtunës.

XS
SM
MD
LG