Lidhje

Në zonën e Nënshkodrës po tërhiqen ujrat e përmbytjes


Në zonën e Nënshkodrës, po tërhiqen ujrat, që përmbytën për të dytën herë gjatë këtij fillimviti 9 komuna fushore si dhe disa lagje periferike të qytetit të Shkodrës. Korrespondenti i Zerit te Amerikes, Pellumb Sulo, ishte ne komunën e Bushatit dhe atë të Velipojës, ku situata vazhdon të jetë e rënduar për shkak të sipërfaqes së madhe të tokave të përmbytura dhe dëmeve të shkaktuara.

XS
SM
MD
LG