Lidhje

Projekt për njohjen e të rinjve me politikat kombëtare


Projekt për njohjen e të rinjve me politikat kombëtare

Të rinj nga disa shkolla të mesme në Shqipëri janë përfshirë në një projekt mbi marëdhëniet ndërkombëtare. Duke marrë si model Kombet e Bashkuara, të rinjtë po nxisin debatet për çështje të sigurisë, të paqes dhe të zgjidhjes së konflikteve. Projekti në Shqipëri mbështetet nga Ambasada Amerikane, Ministria e Arsimit dhe Programi i Kombeve të Bashkuara.

XS
SM
MD
LG