Lidhje

Avioni spiun i dëmtuar në Kinë mbërrin në SHBA - 2001-07-05


Avioni që transportonte aeroplanin spiun amerikan qAvioni që transportonte aeroplanin spiun amerikan që u përplas me avionin luftarak kinez në 1 prill mbërriti sot në tokën amerikane. Avioni bëri një ndalesë në Hawaii sot në mëngjes para se të ndalonte në Marietta të shtetit Georgia ku ndërtuesi i tij, kompania Lockheed Martin do të vendosë në se ja vlen që ai të riparohet. Zyrtarët e marinës amerikane thonë se avioni spiun mund të rindërtohet dhe të kthehet në shërbim, ose pjesët e tij mund të përdoren për aeroplanë të tjerë. Avioni amerikan u përplas me avionin luftarak kinez në hapësirën ndërkombëtare më 1 prill. Piloti kinez vdiq nga ky incident. u përplas me avionin luftarak kinez në 1 prill mbërriti sot në tokën amerikane. Avioni bëri një ndalesë në Hawaii sot në mëngjes para se të ndalonte në Marietta të shtetit Georgia ku ndërtuesi i tij, kompania Lockheed Martin do të vendosë në se ja vlen që ai të riparohet. Zyrtarët e marinës amerikane thonë se avioni spiun mund të rindërtohet dhe të kthehet në shërbim, ose pjesët e tij mund të përdoren për aeroplanë të tjerë. Avioni amerikan u përplas me avionin luftarak kinez në hapësirën ndërkombëtare më 1 prill. Piloti kinez vdiq nga ky incident.

XS
SM
MD
LG