Lidhje

Dhuna dhe seksi në televizionet shqiptare - 2001-08-15


Ekranet e televizorëve shqiptarë janë përmbytur nga skenat e dhunës dhe seksit. Ky është konkluzioni i dalë nga një anketim i kryer nga Këshilli Kombëtar për radiot dhe televizionet i cili u bë publik sot në Tiranë. Po sipas këtij anketimi, shqiptarët harxhojnë shumë kohë duke ndjekur transmetimet televizive dhe radiofonike.

XS
SM
MD
LG