Lidhje

Komentet e këshilltarit të OSBE-së për zgjedhjet e fundit në Shqipëri - 2001-11-08


Megjithë qendrimin mjaft pozitiv dhe bashkëpunimin e Shqipërisë me organizatat ndërkombëtare për çëshjtet rajonale, parregullësitë serioze gjatë zgjedhjeve parlamentare dhe trafiku njerëzor janë dy nga çështjet më shqetësuese për komunitetin ndërkombëtar. Robert Hand, këshilltar i Komisionit të Organizatës për Sigurimin dhe Bashkëpunimin në Evropë të Kongresit amerikan, thotë se është detyrë e parlamentit që të miratojë ligje që probleme të tilla politike dhe sociale të parandalohen. Korrespondentja jonë Isabela Çoçoli bisedoi me zotin Hand dhe përgatiti këtë material.

XS
SM
MD
LG