Lidhje

Intervistë me avokatin konstitucionalist Krenar Loloçi - 2002-04-23


Gjykata Kushtetuese nuk duhet të dalë jashtë rolit të saj si gjykatë dhe duhet t'i shmanget pasioneve apo gjykimeve politike.

XS
SM
MD
LG