Lidhje

Thaçi përsëri kryetar i Partisë Demokratike - 2002-06-29


Hashim Thaçi është sërish kryetar i Partisë Demokratike. Kuvendi i dytë i PDK-së që po i vazhdon punimet ku delegatët po i diskutojnë disa ndryshime në statutinn e partisë, i dha shumicën e votave zotit Thaçi. Menjëherë pas rizgjedhjes, ai i tha korrespondentit se ndër përparësitë e partisë që ai drejton, do të jenë lufta kundër krimit të organizuar, kthimi i të zhvendosurve, si dhe ndërtimi i marrëdhënieve të mira me vendet fqinje, ndër të cilat dhe me Serbinë.

XS
SM
MD
LG