Lidhje

Krimi i organizuar në Shqipëri - 2002-08-25


Qetësia relative e rendit publik në Shqipëri u trondit ditët e fundit nga disa ngjarje të dhunshme, ku grupe personash të armatosur dhe të maskuar, sulmuan për të grabitur qytetarë dhe institucione. Persona me maska janë shfaqur në Tropojë, Vlorë dhe Berat për të bërë grabitje të ndryshme megjithë angazhimin e policisë për të mposhtur kriminalitetin.

XS
SM
MD
LG