Lidhje

Shkodër dhe Kukës - aksione të policisë kundër veturave të vjedhura - 2002-08-31


Zyra rajonale e policisë së Shkodrës që merret me trafikët e paligjshëm, njoftoi sot se ka bllokuar 20 autovetura të dyshuara si të vjedhura në vendet e Evropës Perëndimore. Ndërkohë edhe në drejtorinë e policisë së Kukësit po vazhdon operacioni kundër trafikut të paligjshëm të veturave të vjedhura në territorin e Kosovës dhe sekuestrimin e tyre. /az

XS
SM
MD
LG