Lidhje

Solana  bën thirrje për zgjedhje të lira, të drejta dhe demokratike në Maqedoni - 2002-09-06


Përfaqësuesi i lartë i Bashkimit Evropain, Havier Solana, bëri Mbrëmë në Shkup, përfaqësuesi i lartë i Bashkimit Evropain, Havier Solana, bëri thirrje për zgjedhje të lira, të drejta dhe demokratike në Maqedoni. Ndërkohë qeveria maqedonase i ka dorëzuar një notë proteste ambasadorit shqiptar në Shkup në lidhje me qendrimin e Tiranës për ngjarjet në Maqedoni. Shkupi zyrtar i quan komentet e ministrit të Jashtëm shqiptar, Ilir Meta të paraqitura në Kuvend si ndërhyrje në punët e brendëshme të Maqedonisë./ic

XS
SM
MD
LG