Lidhje

Shqipëria nënshkruan memorandumin e Korridorit 8 pan-evropian - 2002-09-10


Shqipëria nënshkroi dje pasdite, së bashku me Italinë dhe 4 vende të tjera të rajonit, memorandumin e mirëkuptimit të Korridorit 8 pan-evropian. Marrëveshja u firmos në Bari të Italisë nga ministrat e transportit të Italisë, Shqipërisë, Maqedonisë, Bullgarisë, Turqisë si dhe Greqisë, e cila përfiton nga një degëzim i këtij korridori. Pas shumë vitesh diskutimesh dhe debatesh mbi këtë projekt, ai tashmë mori mbështetjen politike dhe është i gatshëm për tu vënë në jetë. //ze

XS
SM
MD
LG