Lidhje

Shtajner për zgjidhjen e çështjes së  Mitrovicës - 2002-09-14


Kryeadministratori i UNMIK-ut, Mihail Shtajner tha sot në Mitrovicë se nuk ekziston ndonjë strategji e fshehtë për zgjidhjen e çështjes së këtij qyteti. Gjatë një vizite në pjesën jugore të qytetit të ndarë administratori Shtajner u bëri thirrje të dy komuniteteve që të punojnë së bashku dhe të marrin pjesë në zgjedhjet për pushtetin vendor të 26 tetorit. //az

XS
SM
MD
LG