Lidhje

"Miqtë kundër Minave" kërkojnë shpejtimin e ritmeve - 2002-10-05


Në Shqipëri, shoqata Miqtë kundër Minave po i kërkon qeverisë shpejtimin e ritmeve për çminimin e zonave në veri të vendit.

Sipas kryetarit të kësaj shoqate, Besnik Alibali, rreth 120 mijë banorë në zonën kufitare midis Shqipërisë dhe Kosovës vazhdojnë të përjetojnë krizën e minave së bashku me pasojat e saj.

Zoti Alibali tha se në procesin e çminimit, krahas kompanive të huaja, duhen përfshirë edhe kompanitë vendase. //az//

XS
SM
MD
LG