Lidhje

Grevë e punëtorëve të hekurudhave në Maqedoni - 2002-11-30


Punëtorët e ndërmarrjes së hekurudhave në Maqedoni janë hedhur në grevë të përgjithëshme për shkak të mospagesës së rogave. Janë krijuar bllokada të trafikut hekurudhor si në rrjetin e brendëshëm ashtu edhe atë të jashtëm. Si pasojë është vështirësuar edhe furnizimi i KFOR-it dhe UNMIK-ut në Kosovë, të cilët pranojnë mallra, kryesisht nga porti i Selanikut në Greqi.//ic//

XS
SM
MD
LG