Lidhje

Vendet e Evropës Juglindore forcojnë luftën kundër trafikut njerëzor - 2002-12-11


Vendet e Evropës Juglindore nënshkruan sot pasdite në Tiranë një deklaratë të përbashkët për të forcuar luftën kundër trafikut të qënieve njerëzore dhe për të mbrojtur viktimat e këtij trafiku. Deklarata e hartuar në kuadër të nismës së Paktit të Stabilitetit u fimos nga drejtuesit e ministrive të rendit të vendeve të rajonit.

//rd//

XS
SM
MD
LG