Lidhje

Parlamenti shqiptar debaton mbi buxhetin e  vitit 2003 - 2002-12-17


Në Tiranë parlamenti shqiptar ka filluar debatin lidhur me buxhetin e vitit 2003. Përfaqësuesit e opozitës në komisionet parlamentare po shprehin kritika të shumta ndaj këtij projekti për mënyrën se si janë ndarë fondet për sektorë të ndryshëm. Por përfaqësuesit e maxhorancës socialiste thonë se gjatë 2003-shit fushat me përparësi janë energjetika, infrastruktura, arsimi dhe shëndetsia si dhe do të bëhen përpjekje për një qëndrueshmëri më të madhe të ekonomisë së vendit. //ze//

XS
SM
MD
LG