Lidhje

Shqipëri: Shoqata Pronësim me Drejtësi përshendet tryezën për çështjen e pronave - 2002-12-21


Në Shqipëri, Shoqata Pronësim me Drejtësi, mbrojtësja më aktive e interesave të ish-pronarëve, përshendeti tryezën që organizoi Presidenti Alfred Moisiu me partitë politike, dhe deklaratën e përbashkët që u nënshkrua për çështjen e pronave.

Një nga drejtuesit e Shoqatës Pronësim me Drejtësi, Agim Toro, vlerësoi përfshirjen e Presidentit Moisiu në zgjidhjen e kësaj çështjeje, por tha se mbetet ende për t’u parë zbatimi i ligjit në aspektin e kompensimeve fizike dhe financiare. //az//

XS
SM
MD
LG