Lidhje

Shtajner mbledh udhëheqësit kryesorë politikë të Kosovës - 2003-03-01


Shefi i UNMIK-ut, Mikael Shtajner, ka mbledhur mbremë në Prishtinë, në nje takim të përbashkët, udhëheqësit kryesorë politikë për të shënuar një vjetorin e themelimit të institucioneve te Kosovës. Pjesëmarrësit e takimit kanë nënshkruar një deklaratë të përbashkët në të cilën kanë përmbledhur, siç thuhet të gjitha përparësitë e institucioneve të Kosovës dhe te UNMIK-ut gjate ketij viti. Në deklarate është përfshirë edhe çështja e bisedimeve me vendet e tjera për probleme me interes të ndërsjellë.//ic//

XS
SM
MD
LG